Запис Детальніше

Вплив віку жінок на розвиток плацентарної дисфункції у першопороділь

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив віку жінок на розвиток плацентарної дисфункції у першопороділь
 
Creator Маркевич, Валентина Володимирівна
Маркевич, Валентина Владимировна
Markevych, Valentyna Volodymyrivna
 
Subject плацентарна дисфункція
плацентарная дисфункция
placental dysfunction
першопороділлі
первородящие
primiparous
 
Description Демографічна ситуація в Україні свідчить про необхідність проведення комплексних медико-соціальних заходів на всіх рівнях охорони здоров’я. Основні показники, що відбивають стан медицини в нашому суспільстві є материнська і дитяча смертність, за рівнем яких судять про якість проведених реформ. Не викликає сумнівів той факт, що основу дитячої смертності і захворюваності складає перинатальна патологія.
При цьому відзначено, що в ціх вікових групах значно частіше розвиваються тяжкі форми прееклампсії.Крім медичних аспектів, актуальність обговорюваної проблеми обумовлена і рядом соціальних факторів. Незважаючи на значну кількість наукових публікацій у даному напряму, одним з найбільш невирішених питань є віковий аспект розвитку порушень у системі «мати–плацента–плід».
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2014-08-01T10:09:18Z
2014-08-01T10:09:18Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Маркевич, В.В. Вплив віку жінок на розвиток плацентарної дисфункції у першопороділь [Текст] / В.В. Маркевич // Актуальні питання теоретичної та практичної медицини : збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 16-18 квітня 2014 р. / М.В. Погорєлов. - Суми : СумДУ, 2014. - С. 260-261.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/36432
 
Language uk