Запис Детальніше

Особливості лікування переломів кісток гомілки у дітей з політравмою в Сумській області

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості лікування переломів кісток гомілки у дітей з політравмою в Сумській області
 
Creator Томин, Л.В.
 
Subject гомілка
голень
shin
перелом
fracture
політравма
политравма
polytrauma
 
Description Одним з розповсюджених ушкоджень опоно-рухової системи є переломи кісток гомілки, які складають більше третини від усіх переломів довгих кісток. При їх лікуванні широко використовуються консервативні (кісткове витягування і гіпсова іммобілізація) та оперативні методи з використанням апаратів різноманітних конструкцій для внутрішньокісткового, накісткового та позавогнищевого остеосинтезу.
Особливу актуальність проблема лікувальної тактики при переломах кінцівок у дітей із поєднаною і множинною травмою. Зберігаються розбіжності не тільки при визначенні методу остеосинтезу, але й стосовно термінів проведення оперативного втручання.
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2014-08-05T06:34:09Z
2014-08-05T06:34:09Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Томин, Л.В. Особливості лікування переломів кісток гомілки у дітей з політравмою в Сумській області [Текст] / Л.В. Томин; Наук. кер. В.Д. Шищук // Актуальні питання теоретичної та практичної медицини : збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених, м. Суми, 16-18 квітня 2014 р. / М.В. Погорєлов. - Суми : СумДУ, 2014. - С. 277-278.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/36530
 
Language uk