Запис Детальніше

Державний контроль за використанням та охороною земель в Україні

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Державний контроль за використанням та охороною земель в Україні
 
Creator Рєзнік, Олег Миколайович
Резник, Олег Николаевич
Rieznik, Oleh Mykolaiovych
Хемраєв, Ш.М.
 
Subject державний контроль
государственный контроль
state control
охорона земель
охрана земель
land protection
 
Description Контроль за використанням та охороною земель являє собою одну з важливих функцій державного управління у зазначеній сфері суспільних відносин.
У доктрині земельного права державний контроль за використання і охороною земель визначається як врегульована нормами права владно організуюча діяльність спеціально уповноважених державних органів, спрямована на забезпечення додержання норм земельного законодавства всіма суб’єктами відповідних суспільних відносин, попередження та виявлення правопорушень, вжиття заходів впливу на порушників і поновлення порушених прав землевласників і землекористувачів.
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2014-09-09T06:58:38Z
2014-09-09T06:58:38Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Хемраєв, Ш.М. Державний контроль за використанням та охороною земель в Україні [Текст] / Ш.М. Хемраєв, О.М. Рєзнік // Актуальні проблеми юридичної науки на шляху сучасної розбудови держави і суспільства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 5-7 червня 2014 р. / Ред.кол.: В.С. Венедіктов, А.М. Куліш, М.М. Бурбика; За ред.: В.С. Венедіктова, А.М. Куліша. - Суми : СумДУ, 2014. - С. 94-97.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/36735
 
Language uk