Запис Детальніше

Підходи до забезпечення екозбалансованого розвитку регіону

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підходи до забезпечення екозбалансованого розвитку регіону
 
Creator Вороненко, Вячеслав Ігорович
Вороненко, Вячеслав Игоревич
Voronenko, Viacheslav Ihorovych
 
Subject екозбалансований розвиток регіону
экосбалансированное развитие региона
eco sustainable development of the region
стратегія
стратегия
strategy
 
Description В системі розроблення стратегії екозбалансованого розвитку економіки регіону необхідно задіяти широкий спектр методів та інструментів. Головний інтерес представляють методи та інструменти прямої економічної дії і методи непрямого впливу.
До прямих методів економічної дії потрібно віднести планування і прогнозування, мотивацію, контроль, фінансування. Найбільш дієвими із непрямих методів впливу на еколого-економічну систему регіону є методи статистики для збору і обробки інформації про стан і динаміку основних підсистем регіону, методи економічного прогнозування і моделювання процесів управляння, економічний аналіз стану регіональної економіки і оцінки результатів управління.
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2014-10-03T10:23:48Z
2014-10-03T10:23:48Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Вороненко, В.І. Підходи до забезпечення екозбалансованого розвитку регіону [Текст] / В.І. Вороненко // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 6–8 травня 2014 р. / За заг. ред. О.В. Прокопенко. - Суми : СумДУ, 2014. - Т.1. - С. 48-50.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/36891
 
Language uk