Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для студентів 5-го та 6-го курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр, спеціальностей 7.14010101, 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для студентів 5-го та 6-го курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр, спеціальностей 7.14010101, 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»).
|
|
Creator |
Балацька, Н.Ю.
Сегеда, І.В. |
|
Subject |
Проектирование объектов гостинично-ресторанного хозяйства
|
|
Date |
2014
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/36793/1/%282014%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20353%D0%9C%20%D0%A0_%D0%9A%D0%9F_%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%93%29.pdf
Балацька, Н.Ю. и Сегеда, І.В. (2014) Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для студентів 5-го та 6-го курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр, спеціальностей 7.14010101, 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/36793/
|
|