Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для студентів 5-го та 6-го курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр, спеціальностей 7.14010101, 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для студентів 5-го та 6-го курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр, спеціальностей 7.14010101, 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»).
 
Creator Балацька, Н.Ю.
Сегеда, І.В.
 
Subject Проектирование объектов гостинично-ресторанного хозяйства
 
Date 2014
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/36793/1/%282014%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20353%D0%9C%20%D0%A0_%D0%9A%D0%9F_%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%93%29.pdf
Балацька, Н.Ю. и Сегеда, І.В. (2014) Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для студентів 5-го та 6-го курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр, спеціальностей 7.14010101, 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/36793/