Запис Детальніше

Теорія еколого-економічного аналізу

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теорія еколого-економічного аналізу
 
Creator Мішенін, Євген Васильович
Мишенин, Евгений Васильевич
Mishenin, Yevhen Vasylovych
Сотник, Ірина Миколаївна
Сотник, Ирина Николаевна
Sotnyk, Iryna Mykolaivna
Мішеніна, Наталя Вікторівна
Мишенина, Наталия Викторовна
Mishenina, Natalia Viktorivna
Галиця, Ігор Олександрович
Галица, Игорь Александрович
Halytsia, Ihor Oleksandrovych
 
Subject еколого-економічний аналіз
эколого-экономический анализ
 
Description У навчальному посібнику розглянуто основні напрями, види та методи еколого-економічного аналізу (ЕЕА). Висвітлені питання організації ЕЕА, формування екологічного балансу підприємства, методики виявлення і підрахунку резервів, структуризації еколого-економічних показників виробництва. Розглянуто складові аналізу організаційно-технічного рівня природоохоронної діяльності на підприємстві, використання виробничих ресурсів з урахуванням екологічного фактора, витрат на природоохоронну діяльність, результатів діяльності з поліпшення використання природних ресурсів і якості навколишнього середовища, а також впливу природоохоронної діяльності на кінцеві результати комерційної діяльності підприємства та екологічну нетрадиційну конкуренцію. Розкриваються найважливіші закономірності та взаємозв’язки у розвитку еколого-економічних процесів на підприємствах.
Навчальний посібник призначений для підготовки магістрів спеціальності «Економіка довкілля та природних ресурсів», а також може бути корисним для студентів економічних та екологічних спеціальностей, викладачів та інших фахівців із питань економіки природокористування, еколого-економічного аналізу та охорони довкілля.
 
Publisher Вид-во СумДУ
 
Date 2014-10-06T11:16:53Z
2014-10-06T11:16:53Z
2014
 
Type Schoolbook
 
Identifier Теорія еколого-економічного аналізу [Текст]: навч. посіб. / Є.В. Мішенін, І.М. Сотник, Н.В. Мішеніна, І.О. Галиця; За ред. Є.В. Мішеніна. - Суми: СумДУ, 2014. - 246 с. + Гриф МОН
978-966-657-529-9
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/36906
 
Language uk