Запис Детальніше

Аналіз підходів до виявлення адекватних показників динаміки інноваційного потенціалу

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз підходів до виявлення адекватних показників динаміки інноваційного потенціалу
 
Creator Касьяненко, Володимир Олексійович
Касьяненко, Владимир Алексеевич
Kasianenko, Volodymyr Oleksiiovych
 
Subject інноваційний потенціал
инновационный потенциал
innovation potential
економіка України
экономика Украины
Ukraine's economy
 
Description Формування інновацій є досить динамічним процесом, та потребує перманентного моніторингу та оцінки. Крім того, мінливий характер інноваційної діяльності призводить до необхідності постійного оновлення та удосконалення різноманітних як теоретичних, так і прикладних аспектів цього процесу. У даному контексті варто також зауважити, що досягнути практичних позитивних результатів від реалізації інновацій на різних рівнях неможливо без попередніх ґрунтовних теоретичних досліджень та оцінки можливостей суб’єкта економічної діяльності у сфері впровадження інновацій.
У той самий час необхідно зазначити, що основою успішного впровадження інновацій та активного розвитку даної сфери є створення ґрунтовної теоретико-методологічної бази. Виходячи з цього, в першу чергу необхідно розглянути базові аспекти щодо сутності, складу та оцінки даного явища, які на сьогодні залишаються об’єктом наукових дискусій вітчизняних та зарубіжних вчених, і тому виникає необхідність їх глибокого аналізу та уточнення.
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2014-10-08T06:58:08Z
2014-10-08T06:58:08Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Касьяненко, В.О. Аналіз підходів до виявлення адекватних показників динаміки інноваційного потенціалу [Текст] / В.О. Касьяненко // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 6-8 травня 2014 р.: у 2-х т. / За заг. ред.: О.В. Прокопенко, О.В. Люльова. - Суми : СумДУ, 2014. - Т.1. - С. 111-115.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/36951
 
Language uk