Запис Детальніше

Роль держави у сфері розвитку соціальної інфрастуктури промислових підприємств

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Роль держави у сфері розвитку соціальної інфрастуктури промислових підприємств
 
Creator Летуновська, Наталія Євгеніївна
Летуновская, Наталия Евгеньевна
Letunovska, Nataliia Yevheniivna
 
Subject соціальна інфраструктура
социальная инфраструктура
social infrastructure
соціальне партнерство
социальное партнерство
social partnership
 
Description Сучасний економіка ставить перед вітчизняними підприємствами велику кількість запитань у сфері забезпечення перспективного розвитку основної діяльності, пошуку шляхів удосконалення виробничого процесу, способів розширення ринків збуту тощо. Важливе місце у системі управління підприємством належить управлінню соціальною сферою, яка містить у собі спектр підкатегорій.
У теперішній час особливої актуальності набуває вирішення проблеми перспективності закладів соціального призначення промислових підприємств у майбутньому. Пік їх появи та розвитку відбувся у ХХ ст., але в процесі реструктуризації промисловості після набуття Україною незалежності, у рамках загального переходу до ринкової економіки, велика кількість закладів соціального призначення була закрита або передана на баланси місцевих і регіональних органів влади. У результаті багато об’єктів занепали, у багатьох випадках узагалі не використовуються.
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2014-10-08T06:59:04Z
2014-10-08T06:59:04Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Летуновська, Н.Є. Роль держави у сфері розвитку соціальної інфрастуктури промислових підприємств [Текст] / Н.Є. Летуновська // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 6-8 травня 2014 р.: у 2-х т. / За заг. ред.: О.В. Прокопенко, О.В. Люльова. - Суми : СумДУ, 2014. - Т.1. - С. 115-117.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/36952
 
Language uk