Виробництво та сертифікація екологічно чистих продуктів харчування
Electronic Archive of Sumy State University
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Виробництво та сертифікація екологічно чистих продуктів харчування
|
|
Creator |
Марченко, Т.В.
|
|
Subject |
органічні продукти
органические продукты organic products сертифікація сертификация certification |
|
Description |
Здоров'я нам дається один раз на все життя, саме тому дуже важливо зберегти його на довгі роки. Екологічно чисті продукти харчування, це смачна і здорова їжа, яка останнім часом стає все більше і більше популярною. На думку фахівців, відшукати зараз в магазині продукти, які не піддавалися абсолютно жодним змінам і не містили б абсолютно ніяких домішок, практично не можливо.
|
|
Publisher |
Сумський державний університет
|
|
Date |
2014-10-14T10:37:21Z
2014-10-14T10:37:21Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Марченко, А.
Виробництво та сертифікація екологічно чистих продуктів харчування [Текст] / Т.В. Марченко; наук. кер. О.В. Кубатко
// Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 6-8 травня 2014 р.: у 2-х т. / За заг. ред.: О.В. Прокопенко, О.В. Люльова. - Суми : СумДУ, 2014. - Т.2. - С. 68-69.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37027 |
|
Language |
uk
|
|