Запис Детальніше

Виробництво та сертифікація екологічно чистих продуктів харчування

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Виробництво та сертифікація екологічно чистих продуктів харчування
 
Creator Марченко, Т.В.
 
Subject органічні продукти
органические продукты
organic products
сертифікація
сертификация
certification
 
Description Здоров'я нам дається один раз на все життя, саме тому дуже важливо зберегти його на довгі роки. Екологічно чисті продукти харчування, це смачна і здорова їжа, яка останнім часом стає все більше і більше популярною. На думку фахівців, відшукати зараз в магазині продукти, які не піддавалися абсолютно жодним змінам і не містили б абсолютно ніяких домішок, практично не можливо.
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2014-10-14T10:37:21Z
2014-10-14T10:37:21Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Марченко, А. Виробництво та сертифікація екологічно чистих продуктів харчування [Текст] / Т.В. Марченко; наук. кер. О.В. Кубатко // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 6-8 травня 2014 р.: у 2-х т. / За заг. ред.: О.В. Прокопенко, О.В. Люльова. - Суми : СумДУ, 2014. - Т.2. - С. 68-69.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37027
 
Language uk