Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка підприємства» (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни
«Економіка підприємства» (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»).
 
Creator Александрова, С.А.
 
Subject Экономика предприятия
 
Date 2014
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/36896/1/%282014%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20351%D0%9C%20%D0%9A%D0%9F%20%D0%95%D0%9F%20%D0%B3%D0%BE%D1%82%29.pdf
Александрова, С.А. (2014) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка підприємства» (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/36896/