Запис Детальніше

Підвищення ефективності використання основних виробничих фондів у розв'язанні проблем сталого розвитку підприємств

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення ефективності використання основних виробничих фондів у розв'язанні проблем сталого розвитку підприємств
 
Creator Шкарупа, Олена Василівна
Шкарупа, Елена Васильевна
Shkarupa, Olena Vasylivna
Часник, О.М.
Часник, Ю.М.
 
Subject сталий розвиток
устойчивое развитие
sustainable development
основні виробничі фонди
основные производственные фонды
basic production assets
модернізація
модернизация
modernization
 
Description Сучасний стан основних виробничих фондів (ОВФ) України характеризується фізичним та моральним зносом, що негативно впливає на стабілізацію економіки в країні та здійснює негативний вплив на довкілля.
Як відомо, у повсякденній практиці основні фонди багаторазово обслуговують виробничий процес, перебуваючи весь час у сфері виробництва. Машини, обладнання, будівлі та інші елементи основних фондів у процесі виробництва не змінюють своєї натуральної форми, а багаторазово беруть участь в обробці предметів праці з метою виготовлення необхідної продукції.
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2014-10-17T08:54:44Z
2014-10-17T08:54:44Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Шкарупа, О.В. Підвищення ефективності використання основних виробничих фондів у розв'язанні проблем сталого розвитку підприємств [Текст] / О.В. Шкарупа, О.М. Часник, Ю. М. Часник // Економічні проблеми сталого розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої пам'яті проф. Балацького О.Ф., м. Суми, 6-8 травня 2014 р.: у 2-х т. / За заг. ред.: О.В. Прокопенко, О.В. Люльова. - Суми : СумДУ, 2014. - Т.1. - С. 285-287.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37079
 
Language uk