Запис Детальніше

Організація послуг харчування: підручник.

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організація послуг харчування: підручник.
 
Creator Усіна, А.І.
Давидова, О.Ю.
Сегеда, І.В.
Кононенко, Т.П.
 
Subject Организация услуг питания
 
Description Підручник відповідає програмі курсу «Організація послуг харчування», рекомендований Міністерством освіти і науки України.
У підручнику розглянуто сутність організації надання послуг харчування у готельно-ресторанних комплексах, нормативно-правова база регулювання діяльності закладів ресторанного господарства, сучасні підходи до класифікації закладів ресторанного господарства та їхніх послуг, місце послуг у сучасному економічному середовищі, сучасні вимоги до надання високоякісного сервісу у закладах ресторанного господарства, особливості організації роботи усіх підрозділів закладів ресторанного господарства в умовах функціонування туристської індустрії.
Рекомендовано для студентів усіх форм навчання спеціальностей напряму підготовки «Туризм».
Видання буде корисним для студентів, що навчаються за іншими спеціальностями у галузі туризму, а також аспірантам і викладачам вищих навчальних закладів, широкому колу фахівців, які цікавляться питаннями організації послуг харчування в туризмі.
 
Publisher Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова
 
Date 2014
 
Type Книга
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/36961/1/2012%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%202%D0%9F%20%D0%9F%D1%96%D0%B4%D1%80%D1%83%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA%20%D0%9E%D0%9F%D0%A5%201%2B%2B%2B.pdf
Усіна, А.І. и Давидова, О.Ю. и Сегеда, І.В. и Кононенко, Т.П. (2014) Організація послуг харчування: підручник. Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-304-2
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/36961/