Запис Детальніше

Урахування особливостей будови тіла для формування довгострокових адаптації на фізичне навантаження в процесі спортивної діяльності.

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/4156/
 
Title Урахування особливостей будови тіла для формування довгострокових адаптації на фізичне навантаження в процесі спортивної діяльності.
Учет особенностей строения тела для формирования долгосрочных адаптации на физическую нагрузку в процессе спортивной деятельности.
Accounting the peculiarities of body structure for the formation of long-term adaptation to physical stress DURING sports activities.
 
Creator Пітенко, Сергій
 
Subject Збірники наукових праць
 
Description Целью работы было изучение особенностей протекания адаптационных реакций на физические нагрузки у спортсменов с разным типом телосложения
The aim of the work is to study particularities current adaptations reaction on physical loads beside athlete with by their body constitution.
 
Date 2006-10-20
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/4156/1/S_Pitenko_FKSTMFV_GI..pdf
Пітенко, Сергій (2006) Урахування особливостей будови тіла для формування довгострокових адаптації на фізичне навантаження в процесі спортивної діяльності. «Теорія і методика фізичного виховання і спорту» Науково-теоретичний журнал, Київ: Олімпійська література. – 2006. . – №3. – С. 16 – 20..