Запис Детальніше

Методичні вказівки до організації і проведення технологічної практики (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.030504 – «Економіка підприємства»)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до організації і проведення технологічної практики (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.030504 – «Економіка підприємства»)
 
Creator Пушкар, Т.А.
 
Subject План 2016
 
Date 2014
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/37022/1/%D0%9F%D0%9C%D0%92%20%D0%A2%D0%B5%D1%85%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0.doc
Пушкар, Т.А. (2014) Методичні вказівки до організації і проведення технологічної практики (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.030504 – «Економіка підприємства»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/37022/