Запис Детальніше

Робоча програма з дисципліни "Харчова хімія" для студентів за напрямом підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа".

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Робоча програма з дисципліни "Харчова хімія" для студентів за напрямом підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа".
 
Creator Зайцева, І.С.
 
Subject Пищевая химия
 
Date 2014
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/37080/1/RPND_2014.pdf
Зайцева, І.С. (2014) Робоча програма з дисципліни "Харчова хімія" для студентів за напрямом підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа". [Образовательные ресурсы]
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/37080/