Основи здорового харчування
Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Relation |
http://elibrary.kubg.edu.ua/4259/
|
|
Title |
Основи здорового харчування
|
|
Creator |
Пітенко, Сергій Леонідович
|
|
Subject |
Робочі програми навчальних дисциплін
|
|
Description |
Робоча навчальна програма «Основи здорового харчування» є нормативним документом Київського університету імені Бориса Грінченка, який розроблено кафедрою теорії і методики фізичної культури та спортивної майстерності на основі освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів відповідно до навчального плану для спеціальностей денної форми навчання. Робочу навчальну програму укладено згідно з вимогами кредитно-модульної системи організації навчання. Програма визначає обсяги знань, які повинен опанувати бакалавр відповідно до вимог освітньо-кваліфікаційної характеристики, алгоритму вивчення навчального матеріалу дисципліни «Основи здорового харчування»,складові та технологію оцінювання навчальних досягнень студентів. |
|
Date |
2014
|
|
Type |
Навчально-методичні матеріали
NonPeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
uk
|
|
Identifier |
http://elibrary.kubg.edu.ua/4259/1/S_%20Pitenko_OZH_B_FV_GI.pdf
Пітенко, Сергій Леонідович (2014) Основи здорового харчування [Навчально-методичні матеріали] |
|