Запис Детальніше

Методичні вказівки до практичного заняття «Проектування заготівельних цехів у закладах ресторанного господарства» з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів для студентів 5, 6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційних рівнів магістр, спеціаліст спеціальностей 8.14010101, 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до практичного заняття «Проектування заготівельних цехів у закладах ресторанного господарства» з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів для студентів 5, 6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційних рівнів магістр, спеціаліст спеціальностей 8.14010101, 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»)
 
Creator Балацька, Н.Ю.
Сегеда, І.В.
 
Subject План 2015
 
Date 2014
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/37540/1/2015%20%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%B0%20%D0%A1%D0%B5%D0%B3%D0%B5%D0%B4%D0%B0%20%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F%20%D0%9F%D0%97%20%D0%93%D0%A0%D0%A1%20%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%20%D0%BC%D0%B0%D0%B3.doc
Балацька, Н.Ю. и Сегеда, І.В. (2014) Методичні вказівки до практичного заняття «Проектування заготівельних цехів у закладах ресторанного господарства» з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів для студентів 5, 6 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційних рівнів магістр, спеціаліст спеціальностей 8.14010101, 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/37540/