Запис Детальніше

Особливості містобудівництва та взаємодії людини і природного середовища на території міст-полісів Північного Причорномор`я

DSpace at TNPU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості містобудівництва та взаємодії людини і природного середовища на території міст-полісів Північного Причорномор`я
The peculiaritis of town-planning and man and nature interaction on the territory town-polis of north region black sea
 
Creator Суматохіна, І.
 
Description Питання екологічної безпеки з кожним роком набувають виключного соціального та економічного звучання, зважаючи на те, що людство осмислено прийшло до розуміння порушення природної рівноваги, особливо, на території міст.
The main principals and peculiarities of town-planning processes on the territory of antic town-polis with history-geographical analyzes were based. The factories young urban, general functions and man and nature interactions were researched.
 
Publisher Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
 
Date 2014-11-28T13:18:24Z
2014-11-28T13:18:24Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Суматохіна, І. Особливості містобудівництва та взаємодії людини і природного середовища на території міст-полісів Північного Причорномор`я [Текст] / І. Суматохіна // Наукові записки ТНПУ ім. В. Гнатюка. Сер. Географія / редкол.: Б. І. Данилишин, Я. І. Жупанський, О. В. Заставецька та ін. – Тернопіль : ТНПУ, 2006. – Вип. 1. – С. 11-15.
http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/4703
 
Language uk
 
Relation Географія