HÔTELLERIE ET RESTAURATION. Збірник текстів і завдань з дисципліни «Друга іноземна мова» (французька мова) для організації практичної роботи студентів 3 курсу денної форми навчання за напрямом підготовки «Готельно-ресторанна справа».
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
HÔTELLERIE ET RESTAURATION. Збірник текстів і завдань з дисципліни «Друга іноземна мова» (французька мова) для організації практичної роботи студентів 3 курсу денної форми навчання за напрямом підготовки «Готельно-ресторанна справа».
|
|
Creator |
Юр’єва, Н.П.
|
|
Subject |
Второй иностранный язык
|
|
Date |
2014
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/37938/1/430%D0%9C%20%D0%93%D0%9E%D0%A2%203%D0%BA2014.pdf
Юр’єва, Н.П. (2014) HÔTELLERIE ET RESTAURATION. Збірник текстів і завдань з дисципліни «Друга іноземна мова» (французька мова) для організації практичної роботи студентів 3 курсу денної форми навчання за напрямом підготовки «Готельно-ресторанна справа». [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/37938/
|
|