Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" (для студентів 4-го курсу денної та 4-го і 5-го курсів заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа")

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" (для студентів 4-го курсу денної та 4-го і 5-го курсів заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа")
 
Creator Соколенко, А.С.
 
Subject План 2015
 
Date 2014
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/38144/1/2015%20%D0%97%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%82%D1%83%D1%85%D1%96%D0%BD%D0%B0%2C%D0%A1%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%20%20%D0%9C%D0%92%20%20%D0%A0%D0%93%D0%A0%20%20%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%8F%20%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%86%D1%96%D1%97%20%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%20%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%20%D1%97%D0%93%D0%A0%D0%A1%20%D0%B4%D0%BD%20%D0%B7%D0%B0%D0%BE%D1%87.doc
Соколенко, А.С. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" (для студентів 4-го курсу денної та 4-го і 5-го курсів заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 - "Готельно-ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/38144/