Запис Детальніше

До питання про становлення і розвиток методу природного експерименту у вимірі вітчизняної експериментальної педагогіки

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/4671/
 
Title До питання про становлення і розвиток методу природного експерименту у вимірі вітчизняної експериментальної педагогіки
 
Creator Леонтьєва, Інна Василівна
 
Subject Всеукраїнські
 
Description У статті висвітлено погляди вітчизняних науковців на проблему цілісного дослідження молодої людини методом природного експерименту як одного з ефективних способів реалізації поставленого завдання. Окреслено теоретичні, методологічні та науково-організаційні підходи до його реалізації у творчій спадщині автора методу О. Лазурського.
В статье освещены взгляды отечественных ученых на проблему целостного исследования молодого человека методом естественного эксперимента как одного из эффективных способов реализации поставленной задачи. Определены теоретические, методологические и научно-организационные подходы к его реализации в творческом наследии автора метода А. Лазурского.
The article highlights the views of national scientists on the problem of holistic study of a young man through the natural experiment as one of the effective ways
to accomplish the task. It presents theoretical, methodological and scientificorganizational
approaches to its implementation in the artistic heritage of the author of O.Lazurskyi’s method.
 
Publisher Київський університет імені Бориса Грінченка
 
Date 2014
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format text
 
Language ru
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/4671/1/I_Leontyeva_03_14_konf_GI.pdf
Леонтьєва, Інна Василівна (2014) До питання про становлення і розвиток методу природного експерименту у вимірі вітчизняної експериментальної педагогіки Дослідження молодих учених у контексті розвитку сучасної науки : матер. ІV щорічної Всеукр. наук.-практ. конф., 27 берез. 2014 р.. с. 36-45.