Запис Детальніше

Соціальна профілактика жорстокого поводження з дітьми серед батьків підлітків, які перебувають у конфлікті із законом

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/4960/
http://conferences.neasmo.org.ua/uploads/conference/file/11/conference_29-30.11.2014.pdf
 
Title Соціальна профілактика жорстокого поводження з дітьми серед батьків підлітків, які перебувають у конфлікті із законом
 
Creator Журавель, Тетяна Василівна
Рогозна, Юлія
 
Subject Міжнародні
 
Description Основні труднощі, з якими пов’язано формування у підлітків протиправної поведінки, виникають внаслідок неправильних стосунків у сім’ї, адже найбільш значущим є вплив на поведінку дитини саме найближчого соціального оточення. Так, 74 % правопорушень підлітків проти особистості, скоєні дітьми, які виховувалися у родинах із насильством, 63% підлітків, засуджених за вбивство, стратили тих, хто знущався з їх матерів.
Метою статті є визначення зв’язку жорстокого поводження з дітьми у сім’ї та протиправної поведінки підлітків, а також, на основі дослідження, обґрунтування змісту та форм профілактичної роботи з батьками підлітків, які перебувають у конфлікті із законом.
 
Publisher м. Переяслав-Хмельницький
 
Date 2014-11
 
Type Стаття
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/4960/1/T_Zhuravel_U_Rogozna_IK_IL.pdf
Журавель, Тетяна Василівна та Рогозна, Юлія (2014) Соціальна профілактика жорстокого поводження з дітьми серед батьків підлітків, які перебувають у конфлікті із законом Проблеми та перспективи розвитку науки на початку третього тисячоліття у країнах Європи та Азії : матеріали ХІІІ Міжнародної наук.-практ. Інтернет-конф. (м. Переяслав-Хмельницький, 29–30 листопада 2014 р.). с. 140-142.