Запис Детальніше

Діяльність служби дільничних інспекторів міліції щодо профілактики насильства над дітьми й дорослими членами сім’ї

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/4999/
 
Title Діяльність служби дільничних інспекторів міліції щодо профілактики насильства над дітьми й дорослими членами сім’ї
 
Creator Журавель, Тетяна Василівна
Блага, Алла
Мілорадова, Наталія
Заброда, Дмитро
 
Subject Навчально-методичні посібники
 
Description Посібник присвячений проблемам діяльності служби дільничних інспекторів міліції щодо профілактики
насильства над дітьми й дорослими членами сім’ї та охоплює юридичні, соціально-психологічні, інституціональні компоненти запобігання насильству в сім’ї. В посібнику викладено правові основи профілактичної діяльності органів внутрішніх справ щодо насильства над дітьми й дорослими членами сім’ї з урахуванням міжнародних стандартів у галузі запобігання та протидії домашньому насильству, кращого досвіду іноземних країн та чинного законодавства України.
У виданні всебічно розкривається зміст та форми профілактики насильства в сім’ї, роз’яснюються причини насильства у різних типах сімей, сутність та види профілактики, особливості профілактичної роботи з різними категоріями сімей, визначається алгоритм взаємодії дільничних інспекторів міліції з іншими суб’єктами профілактичної діяльності щодо насильства над дітьми й дорослими членами сім’ї.
Посібник розрахований на працівників служби дільничних інспекторів міліції та інших структурних підрозділів
органів внутрішніх, курсантів, викладачів, фахівців у галузі запобігання та протидії насильству в сім’ї.

Видання підготовлено ВГЦ "Волонтер" в рамках загального проекту “Розвиток комплексних превентивних послуг для дітей у закладах інтернатного типу та інших дітей, які опинились у складних життєвих обставинах”, що співфінансовано Європейським Союзом та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).
 
Publisher ТОВ “ВПК “ОБНОВА”
 
Contributor Христова, Ганна
 
Date 2012
 
Type Підручник/посібник
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/4999/1/Book_MVD_Volonter__Web.pdf
Журавель, Тетяна Василівна та Блага, Алла та Мілорадова, Наталія та Заброда, Дмитро (2012) Діяльність служби дільничних інспекторів міліції щодо профілактики насильства над дітьми й дорослими членами сім’ї ТОВ “ВПК “ОБНОВА”, Київ. ISBN 978-617-7018-03-1