Запис Детальніше

Ресторанний менеджмент : підручник.

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ресторанний менеджмент : підручник.
 
Creator Давидова, О.Ю.
Усіна, А.І.
Сегеда, І.В.
 
Subject Ресторанный менеджмент
П92. Выдано в отчетном году, наименований учебников с грифом МОН и других министерств, которые имеют подведомственные высшие учебные заведения
 
Description У підручнику розглядаються основні принципи ресторанного менеджменту, особливості сучасної організації виробництва й обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства. Особлива увага приділяється характеристиці типів, класів закладів ресторанного господарства та їхній
класифікації; видам і формам продовольчого, матеріально-технічного забезпечення закладів ресторанного господарства; загальним принципам організації основних та допоміжних підрозділів виробництва, виробничого процесу; організації трудових процесів, оперативному плануванню виробництва; організації повсякденного обслуговування споживачів у ресторані; організації обслуговування споживачів із використанням «шведського столу»; організації обслуговування банкетів і прийомів; організації обслуговування іноземних туристів, спеціальним формам обслуговування. Особлива роль відводиться послугам, що надаються в закладах ресторанного господарства.
У підручнику стандартизація й сертифікація продукції та послуг ресторанного господарства розглядаються як визначальні елементи специфічного менеджменту, що чинять найбільш важливий вплив на процес постійного забезпечення виробництва та постачання на ринок конкурентоспромож-
ної продукції й послуг.
Призначається для студентів і викладачів вищих навчальних закладів, а також працівників сфери індустрії гостинності.
 
Publisher Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова
 
Date 2014
 
Type Книга
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/38929/1/2012%201%D0%9F%20PIDRYCHNUK_RestorMenedg2013.pdf
Давидова, О.Ю. и Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2014) Ресторанний менеджмент : підручник. Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-332-5
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/38929/