Ресторанний менеджмент : підручник.
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ресторанний менеджмент : підручник.
|
|
Creator |
Давидова, О.Ю.
Усіна, А.І. Сегеда, І.В. |
|
Subject |
Ресторанный менеджмент
П92. Выдано в отчетном году, наименований учебников с грифом МОН и других министерств, которые имеют подведомственные высшие учебные заведения |
|
Description |
У підручнику розглядаються основні принципи ресторанного менеджменту, особливості сучасної організації виробництва й обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства. Особлива увага приділяється характеристиці типів, класів закладів ресторанного господарства та їхній класифікації; видам і формам продовольчого, матеріально-технічного забезпечення закладів ресторанного господарства; загальним принципам організації основних та допоміжних підрозділів виробництва, виробничого процесу; організації трудових процесів, оперативному плануванню виробництва; організації повсякденного обслуговування споживачів у ресторані; організації обслуговування споживачів із використанням «шведського столу»; організації обслуговування банкетів і прийомів; організації обслуговування іноземних туристів, спеціальним формам обслуговування. Особлива роль відводиться послугам, що надаються в закладах ресторанного господарства. У підручнику стандартизація й сертифікація продукції та послуг ресторанного господарства розглядаються як визначальні елементи специфічного менеджменту, що чинять найбільш важливий вплив на процес постійного забезпечення виробництва та постачання на ринок конкурентоспромож- ної продукції й послуг. Призначається для студентів і викладачів вищих навчальних закладів, а також працівників сфери індустрії гостинності. |
|
Publisher |
Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова
|
|
Date |
2014
|
|
Type |
Книга
PeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/38929/1/2012%201%D0%9F%20PIDRYCHNUK_RestorMenedg2013.pdf
Давидова, О.Ю. и Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2014) Ресторанний менеджмент : підручник. Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-332-5 |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/38929/
|
|