Запис Детальніше

Як дослідити стопу дитини у школі та вдома

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/4607/
 
Title Як дослідити стопу дитини у школі та вдома
To explore the foot of the child at school and at home
Как исследовать стопу ребенка в школе и дома
 
Creator Неведомська, Євгенія Олексіїївна
 
Subject Збірники наукових праць
 
Description У статті наголошено на збільшенні за останні роки кількості дітей, які страждають на плоскостопість і розкрито небезпеку цього явища для здоров’я дитячого організму. Розкрито важливість здорової стопи в тілі людини. Проаналізовано існуючі методики дослідження стопи. Нами зроблено спробу відібрати такі методики обстеження стопи, які не вимагають наявності складного обладнання, а їх можна легко застосувати як у школі, так і вдома. У статті також виявлено причини плоскостопості та методи її профілактики і корекції.
The article highlighted the increase in recent years the number of children who suffer from flat feet and revealed the dangers of this phenomenon for the health of the child's body. Reveals the importance of a healthy foot in the human body. Existing research methodologies foot. We attempt to select such methods of examination of the foot, which do not require sophisticated equipment, and they can be easily applied both in school and at home. It also identified the causes of flatfoot and methods of prevention and correction.
В статье отмечено увеличение за последние годы числа детей, страдающих плоскостопием и раскрыто опасность этого явления для здоровья детского организма. Раскрыто важность здоровой стопы в теле человека. Проанализированы существующие методики исследования стопы. Нами предпринята попытка отобрать такие методики обследования стопы, которые не требуют наличия сложного оборудования, а их можно легко применить как в школе, так и дома. В статье также выявлены причины плоскостопия и методы ее профилактики и коррекции.
 
Publisher Біологія і хімія в рідній школі.
 
Date 2014-02
 
Type Стаття
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Rights
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/4607/1/Nevedomska_VFS_10_IL_2014.pdf
Неведомська, Євгенія Олексіїївна (2014) Як дослідити стопу дитини у школі та вдома Як дослідити стопу дитини у школі та вдома / Є.О. Неведомська // Біологія і хімія в рідній школі., 1 (2). с. 29-32.