Запис Детальніше

Соціальна робота в громаді

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/5126/
 
Title Соціальна робота в громаді
Социальная работа в общине
Social work in the community
 
Creator Безпалько, Ольга Володимирівна
 
Subject Навчальні посібники
 
Description В посібнику розкрито теоретичні та практичні аспекти соціальної роботи в громаді, проаналізовано різні моделі та підходи до організації такого виду діяльності.
Видання передусім розраховано на студентів вищих навчальних закладів, в яких здійснюється підготовка соціальних працівників. Воно також буде цікавим практикам соціальної сфери, які працюють в державних та неурядових організаціях територіальної громади.
В пособии раскрыты теоретические и практические аспекты социальной работы в общине, проанализированы различные модели и подходы к организации такого вида деятельности.
Издание прежде рассчитано на студентов высших учебных заведений, в которых осуществляется подготовка социальных работников. Оно также будет интересным практикам социальной сферы, работающих в государственных и неправительственных организациях территориальной общины.
The manual describes theoretical and practical aspects of social work in the community, the analysis of different models and approaches to this type of activity.
 
Publisher Центр навчальної літератури
 
Date 2005-05-05
 
Type Підручник/посібник
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/5126/1/O_Bezpalko_SRG_IL.pdf
Безпалько, Ольга Володимирівна (2005) Соціальна робота в громаді Центр навчальної літератури, Київ, Україна. ISBN 966-364-099-5