Запис Детальніше

Індекс інклюзії: дошкільний навчальний заклад

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/5589/
http://www.ussf.kiev.ua/ieeditions/44/
 
Title Індекс інклюзії: дошкільний навчальний заклад
 
Creator Найда, Юлія Михайлівна
Софій, Наталія Зіновіївна
 
Subject Навчально-методичні посібники
 
Description «Індекс інклюзії: дошкільний навчальний заклад» — це добірка практичних матеріалів, спрямованих на планування дій зі створення та розвитку в дошкільних навчальних закладах інклюзивного навчального середовища для всіх учасників навчально-виховного процесу.
Дані матеріали сприяють розвитку дошкільного навчального закладу, надають суттєву допомогу в самостійній розробці кроків, що ведуть до створення інклюзивного середовища в дошкільному навчальному закладі та забезпечують досягнення всіма дітьми максимально високих результатів, просування демократичних цінностей і практик не тільки в навчальному закладі, а й у місцевих громадах.
Для керівників і педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів, управлінь освіти, науково-педагогічних і наукових працівників, слухачів курсів підвищення кваліфікації керівних і педагогічних кадрів, батьків і членів місцевих громад.
 
Publisher ТОВ «Видавничий дім «Плеяди»
 
Date 2013
 
Type Підручник/посібник
PeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/5589/1/Y_Naida_IIDNZ.pdf
Найда, Юлія Михайлівна та Софій, Наталія Зіновіївна (2013) Індекс інклюзії: дошкільний навчальний заклад ТОВ «Видавничий дім «Плеяди». ISBN 978-966-2432-16-9