Запис Детальніше

СТЕПЕНЬ ВЫРАЖЕННОСТИ КЛИНИЧЕСКИХ ПРОЯВЛЕНИЙ ХРОНИЧЕСКИХ НЕИНФЕКЦИОННЫХ ЗАБОЛЕВАНИЙ В ТИПОЛОГИЧЕСКИХ ГРУППАХ

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/5665/
 
Title СТЕПЕНЬ ВЫРАЖЕННОСТИ КЛИНИЧЕСКИХ ПРОЯВЛЕНИЙ ХРОНИЧЕСКИХ НЕИНФЕКЦИОННЫХ ЗАБОЛЕВАНИЙ В ТИПОЛОГИЧЕСКИХ ГРУППАХ
СТУПІНЬ ВИРАЗНОСТІ КЛІНІЧНИХ ПРОЯВІВ ХРОНІЧНИХ НЕІНФЕКЦІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ У ТИПОЛОГІЧНИХ ГРУПАХ
SEVERITY OF CLINICAL MANIFESTATIONS OF CHRONIC NONCOMMUCABLE DISEASES IN THE TYPOLOGICAL GROUPS
 
Creator Савенкова, Ірина Іванівна
 
Subject Міжнародні
 
Description В тезисах экспериментально доказано, что обострения заболевания совпадают или с концом текущего большого биологического цикла, или с концом его текущей четверти. Результаты исследования убеждают, что у разных индивидов их «предпочитаемая» болезнь проявляется с определенной «С-периодичностью», когда организм находится в минимуме своих возможностей.
Experimentally proved that the acute illness or coincide with the end of the current large biological cycle, or to the end of its current quarter. Results of the study are convinced that different individuals of their "preferred" the disease manifests itself with a certain "C-frequency" when the body is at a minimum of its features.
У тезах експериментально доведено, що місце найменшого опору виявляється найбільш враженим на кінці тривалого великого біологічного циклу або їх тривалих чвертей.
Результати дослідження переконують, що для більшості обстежених хворих на психосоматичні захворювання загальним є те, що клінічні прояви хвороби не тільки співпадають з кінцем чверті тривалих циклів та й з їх кінцями, але і починають повторюватися з періодичністю ¼С, ½С, 1/16С, ¾С в залежності від належності до типологічної групи. Хвороба приймає хронічний характер, тому що не діагностується на ранніх етапах онтогенезу.
 
Date 2014
 
Type Доповідь на конференції чи семінарі
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language uk
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/5665/1/I_Savenkova_DMSTMIRPC_1_KSPKIO_IL.pdf
Савенкова, Ірина Іванівна (2014) СТУПІНЬ ВИРАЗНОСТІ КЛІНІЧНИХ ПРОЯВІВ ХРОНІЧНИХ НЕІНФЕКЦІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ У ТИПОЛОГІЧНИХ ГРУПАХ In: Development of modern science and technics: [materials international research and practice conference], м. Донецьк.