Запис Детальніше

Визначення впливу білкових добавок на формування якості січених напівфабрикатів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення впливу білкових добавок на формування якості січених напівфабрикатів
 
Creator Броннікова, Ганна Ігорівна
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Сучасний стан використання рослинних білків в технології комбінованих м’ясопродуктів. Об’єкти, матеріали та методи дослідження. Результати експериментальних досліджень. Економічна ефективність використання напівфабрикатів. Охорона праці. Висновки та пропозиції. Список використаних джерел. Додатки.
 
Date 2009
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
other
other
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/26/1/Bronnikova.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/26/2/Bronnikova_dodatki.zip
http://elibrary.nubip.edu.ua/26/3/Bronnikova_recenzia.zip
http://elibrary.nubip.edu.ua/26/4/Bronnikova_prezentation.zip
Броннікова, Ганна Ігорівна (2009) Визначення впливу білкових добавок на формування якості січених напівфабрикатів. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/26/