Визначення впливу білкових добавок на формування якості січених напівфабрикатів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення впливу білкових добавок на формування якості січених напівфабрикатів
|
|
Creator |
Броннікова, Ганна Ігорівна
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Сучасний стан використання рослинних білків в технології комбінованих м’ясопродуктів. Об’єкти, матеріали та методи дослідження. Результати експериментальних досліджень. Економічна ефективність використання напівфабрикатів. Охорона праці. Висновки та пропозиції. Список використаних джерел. Додатки.
|
|
Date |
2009
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
other other other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/26/1/Bronnikova.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/26/2/Bronnikova_dodatki.zip http://elibrary.nubip.edu.ua/26/3/Bronnikova_recenzia.zip http://elibrary.nubip.edu.ua/26/4/Bronnikova_prezentation.zip Броннікова, Ганна Ігорівна (2009) Визначення впливу білкових добавок на формування якості січених напівфабрикатів. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/26/
|
|