Запис Детальніше

Розроблення елементів системи управління якістю при виробництві печериці відповідно до вимог ISO/DIS 22006:2008

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення елементів системи управління якістю при виробництві печериці відповідно до вимог ISO/DIS 22006:2008
 
Creator Бельдій, Тетяна Іванівна
 
Subject 635.8 Гриби
Виробнича спеціалізація
1801 Специфічні категорії
 
Description Магістерська робота Бельдій Тетяни Іванівни на тему «Розроблення елементів системи управління якістю при виробництві печериці відповідно до вимог ISO/DIS 22006:2008» присвячується розробленню елементів системи управління якістю при виробництві печериці двоспорової в умовах шампіньйонного комплексу агрокомбінату «Пуща –Водиця». Під час написання магістерської роботи було проведено досліди щодо можливості управління якістю і безпечністю при вирощуванні печериці, на основі проведеного аналізування надано рекомендації щодо оптимізації виробництва.
 
Date 2009-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/vnd.ms-powerpoint
other
application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/318/3/Beldii_Presentation.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/318/2/%D0%90%D1%80%D1%85%D1%96%D0%B2.zip
http://elibrary.nubip.edu.ua/318/1/Beldii.doc
Бельдій, Тетяна Іванівна (2009) Розроблення елементів системи управління якістю при виробництві печериці відповідно до вимог ISO/DIS 22006:2008. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/318/