Розроблення елементів системи управління якістю при виробництві печериці відповідно до вимог ISO/DIS 22006:2008
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення елементів системи управління якістю при виробництві печериці відповідно до вимог ISO/DIS 22006:2008
|
|
Creator |
Бельдій, Тетяна Іванівна
|
|
Subject |
635.8 Гриби
Виробнича спеціалізація 1801 Специфічні категорії |
|
Description |
Магістерська робота Бельдій Тетяни Іванівни на тему «Розроблення елементів системи управління якістю при виробництві печериці відповідно до вимог ISO/DIS 22006:2008» присвячується розробленню елементів системи управління якістю при виробництві печериці двоспорової в умовах шампіньйонного комплексу агрокомбінату «Пуща –Водиця». Під час написання магістерської роботи було проведено досліди щодо можливості управління якістю і безпечністю при вирощуванні печериці, на основі проведеного аналізування надано рекомендації щодо оптимізації виробництва.
|
|
Date |
2009-12-22
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/vnd.ms-powerpoint
other application/msword |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/318/3/Beldii_Presentation.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/318/2/%D0%90%D1%80%D1%85%D1%96%D0%B2.zip http://elibrary.nubip.edu.ua/318/1/Beldii.doc Бельдій, Тетяна Іванівна (2009) Розроблення елементів системи управління якістю при виробництві печериці відповідно до вимог ISO/DIS 22006:2008. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/318/
|
|