Запис Детальніше

„Дослідження технічного стану деталей типу „вал – шестерня” з розробкою технологічного процесу та дільниці для їх відновлення”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title „Дослідження технічного стану деталей типу „вал – шестерня” з розробкою технологічного процесу та дільниці для їх відновлення”
 
Creator Павличук , Сергій Валерійович
 
Subject 631.3 Сільськогосподарські машини, знаряддя та інструменти
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
Адаптивні прогресивні технології і техніка переробних виробництв
 
Description В науково-дослідній частині роботи приведено аналіз та методики визначення значень параметрів технічного стану валів-шестерень. Розраховано та проаналізовано статистичні характеристики імовірної прояви визначених дефектів. На базі статистичного аналізу та визначених допустимих і граничних параметрів технічного стану розраховано коефіцієнти придатності, відновлення та вибраковки деталей.
Розраховано параметри технологічного циклу роботи та створена дільниця з відновлення валів-шестерень. Проведено аналіз та розроблено заходи безпечної роботи дільниці та розраховано основні техніко-економічні показники
 
Date 2009-12-18
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/55/2/Pavlichuk_SVr_1.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/55/1/Pavlichuk_SVr.zip
Павличук , Сергій Валерійович (2009) „Дослідження технічного стану деталей типу „вал – шестерня” з розробкою технологічного процесу та дільниці для їх відновлення”. Магістра thesis, ННІ технічний.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/55/