Запис Детальніше

Обґрунтування параметрів комбінованого викопуючого пристрою

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування параметрів комбінованого викопуючого пристрою
 
Creator Швагер , Тетяна Віталіївна
 
Subject Динаміка механізмів, машин та обладнання АПК
0505 Машинобудування та матеріалообробка (Інженерна механіка)
 
Description У технологічному процесі виробництва кормових буряків, які є цінною кормовою культурою, однією з найбільш трудомістких технологічних операцій є механізоване збирання, на яке припадає в середньому біля 25…40 % всіх затрат праці.
Від показників якості виконання технологічного процесу збирання в значній мірі залежать техніко-експлуатаційні та в кінцевому результаті економічні показники виробництва вказаної вище даної продукції рослинництва.
Значне варіювання умов роботи і недостатнє пристосування існуючих конструкцій викопувальних робочих органів до цих змін не дозволяють отримувати стійких агротехнічних показників. При збільшенні вологості грунту до 22-28 % якість роботи коренензбиральних погіршується в 2...6 рази.
У основу підвищення показників якості технологічних процесів збирання коренеплодів повинно бути покладено пошук нових конструктивно-компонувальних рішень базових робочих органів і компонувальних схем коренезбиральних машин у цілому.
 
Date 2009-12-16
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/msword
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/176/1/Shvager_2009.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/176/2/Shvager__Forma_2009.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/176/3/Shvager_2009.zip
Швагер , Тетяна Віталіївна (2009) Обґрунтування параметрів комбінованого викопуючого пристрою. Магістра thesis, Технічний ННІ.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/176/