Якість молока за різних технологій його одержання в господарствах Коростишівського району Житомирської області
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Якість молока за різних технологій його одержання в господарствах Коростишівського району Житомирської області
|
|
Creator |
Грабар , Наталія Юріївна
|
|
Subject |
Молочне скотарство
636.2 Велика рогата худоба |
|
Description |
Метою наших досліджень було обгрунтування методів і технічних засобів для оцінки молока за вмістом білка і жиру, як показників, що впливають на його закупівельну ціну. Об’єктом досліджень було товарне молоко, одержане від корів української чорно-рябої молочної породи з трьох господарств Коростишівського району. Предметом досліджень були різні методи визначення вмісту хімічних, фізичних, мікробіологічних та санітарних показників у молоці. |
|
Date |
2009-12-15
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/290/1/%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%88%D0%B0_7777_-77.doc
Грабар , Наталія Юріївна (2009) Якість молока за різних технологій його одержання в господарствах Коростишівського району Житомирської області. Магістра thesis, Тваринництва та водних біоресурсів. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/290/
|
|