Запис Детальніше

Якість молока за різних технологій його одержання в господарствах Коростишівського району Житомирської області

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість молока за різних технологій його одержання в господарствах Коростишівського району Житомирської області
 
Creator Грабар , Наталія Юріївна
 
Subject Молочне скотарство
636.2 Велика рогата худоба
 
Description Метою наших досліджень було обгрунтування методів і технічних засобів для оцінки молока за вмістом білка і жиру, як показників, що впливають на його закупівельну ціну.
Об’єктом досліджень було товарне молоко, одержане від корів української чорно-рябої молочної породи з трьох господарств Коростишівського району.
Предметом досліджень були різні методи визначення вмісту хімічних, фізичних, мікробіологічних та санітарних показників у молоці.
 
Date 2009-12-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/290/1/%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%88%D0%B0_7777_-77.doc
Грабар , Наталія Юріївна (2009) Якість молока за різних технологій його одержання в господарствах Коростишівського району Житомирської області. Магістра thesis, Тваринництва та водних біоресурсів.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/290/