Запис Детальніше

Детермінанти підвищення конкурентоспроможності агро-продовольчої продукції України в умовах диверсифікації вітчизняного експорту

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/244/
 
Title Детермінанти підвищення конкурентоспроможності агро-продовольчої продукції України в умовах диверсифікації вітчизняного експорту
 
Creator Діброва, М.А.
 
Subject Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності
 
Date 2017-12-01
 
Type Thesis
NonPeerReviewed
 
Format text
 
Language aa
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/244/1/Dibrova%20M.A..doc
Діброва, М.А. (2017) Детермінанти підвищення конкурентоспроможності агро-продовольчої продукції України в умовах диверсифікації вітчизняного експорту. Masters thesis, НУБіП України.