Детермінанти підвищення конкурентоспроможності агро-продовольчої продукції України в умовах диверсифікації вітчизняного експорту
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/244/
|
|
Title |
Детермінанти підвищення конкурентоспроможності агро-продовольчої продукції України в умовах диверсифікації вітчизняного експорту
|
|
Creator |
Діброва, М.А.
|
|
Subject |
Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності
|
|
Date |
2017-12-01
|
|
Type |
Thesis
NonPeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Language |
aa
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/244/1/Dibrova%20M.A..doc
Діброва, М.А. (2017) Детермінанти підвищення конкурентоспроможності агро-продовольчої продукції України в умовах диверсифікації вітчизняного експорту. Masters thesis, НУБіП України. |
|