Запис Детальніше

Системний аналіз лісових екосистем ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція» та їх фітобіотичне різноманіття

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Системний аналіз лісових екосистем ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція» та їх фітобіотичне різноманіття
 
Creator Чурілов , Андрій Михайлович
 
Subject 0401 Природничі науки (Екологія)
Якість довкілля та системний аналіз
 
Description Магістерській робота присвячена вивченню лісових екосистем на території Боярської лісової дослідної станції, їх фітобіотичного різноманіття та динаміці у часовому вимірі. Проведено інвентаризацію фітобіоти, проведнений таксономічний, біоморфологічний, екологічний, та синантропізаційний аналізи фітобіотичного компоненту. Визначено, що флора нараховує 512 загальних видів, що належать до 296 родів і 65 родин квіткових та вищих спорових рослин. Проаналізовано синантропну фракцію флори досліджуваної території. Наведений огляд літератури з даної проблематики та визначено ряд факторів, які впливають на динамічні процеси в лісових екосистемах. В експериментальній частині проведено систематичний, біоморфологічний, екологічний, та синантропізаційний аналізи фітобіоти.. Результати подані у вигляді таблиць, графіків та діаграм. На основі отриманих результатів дослідження складено конспект синантропної флори лісових екосистем. Подані загальні висновки щодо розглянутих питань.
 
Date 2009-12-16
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/270/1/Churilov.doc.doc
Чурілов , Андрій Михайлович (2009) Системний аналіз лісових екосистем ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція» та їх фітобіотичне різноманіття. Магістра thesis, ННІ охорони природи і біотехнологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/270/