Запис Детальніше

Оптимізація живлення сої через використання добрив та бактеріальних препаратів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація живлення сої через використання добрив та бактеріальних препаратів
 
Creator Мурзак , Наталія Валентинівна
 
Subject 631.8 Добрива. Збагачення органічних і неорганічних добрив. Стимулювання росту рослин. Ростові речовини. Рослинні стимулятори
633.3 Кормові рослини (крім трави)
8.09010101 Агрономія
Дослідницька спеціалізація
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
Управління формуванням продуктивності сільськогосподарських культур
 
Description Робота містить 102 сторінки, складається з 5 основних розділів, 8 рисунків, 23 таблиць та 8 додатків. В списку літератури 51 джерело.
Метою дослідження було встановлення в умовах північної частини Лісостепу України особливостей формування урожайності сортів сої залежно від удобрення та інокуляції насіння. Дослідженнями передбачалось обґрунтувати і розробити елементи удобрення та інокуляції сортів сої з урахуванням їх господарської та економічної ефективності.
Схема досліду передбачала сівбу сортів сої Аннушка (ультраранньостиглий) та Устя (ранньостиглий) обробляли бактеріальними препаратами: ризогуміном і хетоміком. Мінеральні добрива вносили згідно з варіантами схеми досліджень: 1 – контроль; 2 – PK – 60:60; 3 – NPK – 30:60:60; 4 – NPK – 60:60:60.
 
Date 2009-12-14
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/312/1/Murzak.doc
Мурзак , Наталія Валентинівна (2009) Оптимізація живлення сої через використання добрив та бактеріальних препаратів. Магістра thesis, ННІ Рослинництва та грунтознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/312/