Запис Детальніше

Розроблення системи HACCP при виробництві кефіру в умовах ЗАТ «Лакталіс-Миколаїв»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення системи HACCP при виробництві кефіру в умовах ЗАТ «Лакталіс-Миколаїв»
 
Creator Ткаченко, Галина Петрівна
 
Subject 637.1 Молочна промисловість у цілому
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
1801 Специфічні категорії
 
Description Магістерська робота Ткаченко Галини Петрівни на тему «Розроблення системи HACCP при виробництві кефіру “Президент” в умовах ЗАТ “Лакталіс-Миколаїв” » присвячується розробленню системи забезпечення безпечності на принципах HACCP при виробництві кефіру «Президент» в умовах ЗАТ «Лакталіс-Миколаїв». Під час написання магістерської роботи було здійснено аналіз небезпечних чинників та контрольних критичних точок, аналіз внутрішнього та наглядового аудиту впровадження системи HACCP, а також розглянуто методичні засади аналізу небезпечних чинників при виробництві кефіру.
 
Date 2009-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/320/1/Tkachenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/320/2/Tkachenko_Referat.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/320/3/Tkachenko_Presentation.ppt
http://elibrary.nubip.edu.ua/320/4/%D0%90%D1%80%D1%85%D1%96%D0%B2.zip
Ткаченко, Галина Петрівна (2009) Розроблення системи HACCP при виробництві кефіру в умовах ЗАТ «Лакталіс-Миколаїв». Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/320/