Розроблення системи HACCP при виробництві кефіру в умовах ЗАТ «Лакталіс-Миколаїв»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення системи HACCP при виробництві кефіру в умовах ЗАТ «Лакталіс-Миколаїв»
|
|
Creator |
Ткаченко, Галина Петрівна
|
|
Subject |
637.1 Молочна промисловість у цілому
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація 1801 Специфічні категорії |
|
Description |
Магістерська робота Ткаченко Галини Петрівни на тему «Розроблення системи HACCP при виробництві кефіру “Президент” в умовах ЗАТ “Лакталіс-Миколаїв” » присвячується розробленню системи забезпечення безпечності на принципах HACCP при виробництві кефіру «Президент» в умовах ЗАТ «Лакталіс-Миколаїв». Під час написання магістерської роботи було здійснено аналіз небезпечних чинників та контрольних критичних точок, аналіз внутрішнього та наглядового аудиту впровадження системи HACCP, а також розглянуто методичні засади аналізу небезпечних чинників при виробництві кефіру.
|
|
Date |
2009-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/msword application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/320/1/Tkachenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/320/2/Tkachenko_Referat.doc http://elibrary.nubip.edu.ua/320/3/Tkachenko_Presentation.ppt http://elibrary.nubip.edu.ua/320/4/%D0%90%D1%80%D1%85%D1%96%D0%B2.zip Ткаченко, Галина Петрівна (2009) Розроблення системи HACCP при виробництві кефіру в умовах ЗАТ «Лакталіс-Миколаїв». Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/320/
|
|