Запис Детальніше

„ Удосконалення процесу лущення зерна та обґрунтування параметрів відцентрової лущильної машини для ВП НУБіПУ НДГ "Агрономічна дослідна станція" с. Пшеничне Васильківського р-ну Київської області ”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title „ Удосконалення процесу лущення зерна та обґрунтування параметрів відцентрової лущильної машини для ВП НУБіПУ НДГ "Агрономічна дослідна станція" с. Пшеничне Васильківського р-ну Київської області ”
 
Creator Васильєв , Олександр Олександрович
 
Subject 631.3 Сільськогосподарські машини, знаряддя та інструменти
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
Ресурсозберігаючі системи та обладнання в АПК
 
Description Тому – розробкою енергоощадного механізованого процесу переробки зерна на крупи із впровадженням у виробництво вібраційного лущення зерна, є актуальною.
Дослідження проводились методами аналізу, застосовано розроблений кафедрою стандарт з енергоощадності. В розробці використані нові досягнення з технології переробки зерна та обладнання вітчизняного виробництва.
для ВП НУБіПУ НДГ "Агрономічна дослідна станція" с. Пшеничне Васильківського р-ну Київської області з урахуванням сировинної бази, споживчого попиту населення та інших умов, викладених у завданні на роботу. Викладено технологічні, енергетичні, та інші розрахунки, розроблені загоди з охорони праці та довкілля. Досліджено вплив різних факторів на економічні показники виробництва крупів виробів на основі якого обґрунтовано склад технологічних ліній і програму виробництва та розроблено бізнес - план підприємства.
 
Date 2009-12-14
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/337/1/%D0%A6%D0%86%D0%9B%D0%90!!!!!!!!!!!.doc
Васильєв , Олександр Олександрович (2009) „ Удосконалення процесу лущення зерна та обґрунтування параметрів відцентрової лущильної машини для ВП НУБіПУ НДГ "Агрономічна дослідна станція" с. Пшеничне Васильківського р-ну Київської області ”. Магістра thesis, Технічний ННІ.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/337/