Запис Детальніше

“Біологічне обґрунтування та технологічні розрахунки до проекту повносистемного ставового рибного господарства з вирощування коропових риб у ставовому господарстві ВП «Немішаєвський агротехнічний коледж»”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title “Біологічне обґрунтування та технологічні розрахунки до проекту повносистемного ставового рибного господарства з вирощування коропових риб у ставовому господарстві
ВП «Немішаєвський агротехнічний коледж»”
 
Creator Колодій , Дмитро Сергійович
 
Subject 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство
639 Полювання, мисливство. Рибне господарство. Рибальство
0902 Рибне господарство та аквакультура (Водні біоресурси)
8.09020101 Водні біоресурси
63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство
Виробнича спеціалізація
639.3 Риборозведення. Рибництво
Ставове рибництво
 
Description Провести біологічне обґрунтування та технологічні розрахунки до проекту повносистемного ставового рибного господарства з вирощування коропових риб у ставовому господарстві ВП «Немішаєвський агротехнічний коледж». Рибоводне господарство повносистемного типу. Об’єкти культивування: короп, білий товстолоб, строкатий товстолоб, білий амур. ІV зона рибництва (Полісся). Технологія вирощування риби у полікультурі за інтенсивної форми у повносистемних рибницьких господарствах. Потужність господарства – 80 т. коропових риб, з них: коропа – 50 %, білого товстолоба – 20 %, строкатого товстолоба – 20 %, білого амура – 10 %. Робота включає огляд літературних джерел з питань вибору об’єктів рибництва та сучасних технологій ставового рибництва, технологічний цикл: комбінований дволітньо-трилітній цикл; описання обраної технології вирощування риби, розрахункову та економічну частини, висновки, список літературних джерел.
 
Date 2009-12-17
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/347/1/Kolodiy_2009.doc
Колодій , Дмитро Сергійович (2009) “Біологічне обґрунтування та технологічні розрахунки до проекту повносистемного ставового рибного господарства з вирощування коропових риб у ставовому господарстві ВП «Немішаєвський агротехнічний коледж»”. Магістра thesis, ННІ тваринництва та водних біоресурсів.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/347/