Лежкоздатність та зміни хіміко – технологічних показників при зберіганні бульб картоплі.
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Лежкоздатність та зміни хіміко – технологічних показників при зберіганні бульб картоплі.
|
|
Creator |
Косенко , Любов Григорівна
|
|
Subject |
8.09010101 Агрономія
Якість продукції рослинництва залежно від факторів післязбиральної доробки, зберігання та переробки Дослідницька спеціалізація 635.2 Харчові бульбоплоди та цибулинні 0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія) |
|
Description |
В роботі проведено дослідження щодо впливу погодних умови вирощування, терміну зберігання на зміни компонентів хімічного складу бульб картоплі досліджуваних сортів. Збереженість більше 90% мали усі досліджувані сорти. За комплексом показників вмісту основних поживних речовин, як після збирання врожаю, так і після його зберігання виділяються сорти Світанок київський. Рівень рентабельності виробництва картоплі і реалізації з осені становить до 93%, а після зберігання весною майже 150%
|
|
Date |
2009-12-15
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/373/1/Kosenko.doc
Косенко , Любов Григорівна (2009) Лежкоздатність та зміни хіміко – технологічних показників при зберіганні бульб картоплі. Магістра thesis, ННІ Рослинництва та ґрунтознавства . |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/373/
|
|