Запис Детальніше

Лежкоздатність та зміни хіміко – технологічних показників при зберіганні бульб картоплі.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Лежкоздатність та зміни хіміко – технологічних показників при зберіганні бульб картоплі.
 
Creator Косенко , Любов Григорівна
 
Subject 8.09010101 Агрономія
Якість продукції рослинництва залежно від факторів післязбиральної доробки, зберігання та переробки
Дослідницька спеціалізація
635.2 Харчові бульбоплоди та цибулинні
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
 
Description В роботі проведено дослідження щодо впливу погодних умови вирощування, терміну зберігання на зміни компонентів хімічного складу бульб картоплі досліджуваних сортів. Збереженість більше 90% мали усі досліджувані сорти. За комплексом показників вмісту основних поживних речовин, як після збирання врожаю, так і після його зберігання виділяються сорти Світанок київський. Рівень рентабельності виробництва картоплі і реалізації з осені становить до 93%, а після зберігання весною майже 150%
 
Date 2009-12-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/373/1/Kosenko.doc
Косенко , Любов Григорівна (2009) Лежкоздатність та зміни хіміко – технологічних показників при зберіганні бульб картоплі. Магістра thesis, ННІ Рослинництва та ґрунтознавства .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/373/