Запис Детальніше

Біологія домінантних карантинних та не карантинних видів плодожерок на кісточкових культурах та заходи щодо локалізації і ліквідації вогнищ в умовах ДГ ‟Новосілки” Інституту садівництва УААН»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біологія домінантних карантинних та не карантинних видів плодожерок на кісточкових культурах та заходи щодо локалізації і ліквідації вогнищ в умовах ДГ ‟Новосілки” Інституту садівництва УААН»
 
Creator Рибитва, Максим Миколайович
 
Subject 0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
Карантин рослин
632.7 Комахи - шкідники рослин
 
Description Уточнено особливості розвитку та розмноження східної та сливової плодожерок в умовах ДГ «Новосілки» ІС УААН. Виявлено вогнища східної плодожерки на персику та інших культурах в регіоні досліджень. Виявлено сорти, стійкі до пошкоджень даними фітофагами. Встановлено оптимальні строки проведення заходів щодо захисту кісточкових культур від сливової плодожерки. Приведена оцінка економічної ефективності захисту сливи від плодожерки. Уточнена система фіто санітарного контролю карантинного об'єкту
 
Date 2009-12-14
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/383/1/Rybytva_2009.doc
Рибитва, Максим Миколайович (2009) Біологія домінантних карантинних та не карантинних видів плодожерок на кісточкових культурах та заходи щодо локалізації і ліквідації вогнищ в умовах ДГ ‟Новосілки” Інституту садівництва УААН». Магістра thesis, Рослинництва та ґрунтознавства .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/383/