Запис Детальніше

Вивчення товарних та борошномельних властивостей зерна пшениці при зберіганні, яке направлене на отримання борошна та хліба, що відповідають за якістю чинним стандартам

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення товарних та борошномельних властивостей зерна пшениці при зберіганні, яке направлене на отримання борошна та хліба, що відповідають за якістю чинним стандартам
 
Creator Очколас , ВІталій Миколайович
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.09010101 Агрономія
Дослідницька спеціалізація
Якість продукції рослинництва залежно від факторів післязбиральної доробки, зберігання та переробки
631 Загальні питання сільського господарства
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
 
Description Робота присвячена проблемам зберігання зерна озимої пшениці сортів Подолянка і Смуглянка протягом тривалого періоду. Дослідні зразки пшениці зберігали протягом 12 місяців при 2-х режимах: у регульованому середовищі (температура 5-10 0С) та нерегульованих умовах. Визначенні оптимальні режими та терміни зберігання зерна пшениці залежно від його якості та цільового призначення.
 
Date 2009-12-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/404/1/Ochkolas.doc
Очколас , ВІталій Миколайович (2009) Вивчення товарних та борошномельних властивостей зерна пшениці при зберіганні, яке направлене на отримання борошна та хліба, що відповідають за якістю чинним стандартам. Магістра thesis, ННІ Рослинництва та грунтознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/404/