Вивчення товарних та борошномельних властивостей зерна пшениці при зберіганні, яке направлене на отримання борошна та хліба, що відповідають за якістю чинним стандартам
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення товарних та борошномельних властивостей зерна пшениці при зберіганні, яке направлене на отримання борошна та хліба, що відповідають за якістю чинним стандартам
|
|
Creator |
Очколас , ВІталій Миколайович
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.09010101 Агрономія Дослідницька спеціалізація Якість продукції рослинництва залежно від факторів післязбиральної доробки, зберігання та переробки 631 Загальні питання сільського господарства 0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія) |
|
Description |
Робота присвячена проблемам зберігання зерна озимої пшениці сортів Подолянка і Смуглянка протягом тривалого періоду. Дослідні зразки пшениці зберігали протягом 12 місяців при 2-х режимах: у регульованому середовищі (температура 5-10 0С) та нерегульованих умовах. Визначенні оптимальні режими та терміни зберігання зерна пшениці залежно від його якості та цільового призначення.
|
|
Date |
2009-12-15
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/404/1/Ochkolas.doc
Очколас , ВІталій Миколайович (2009) Вивчення товарних та борошномельних властивостей зерна пшениці при зберіганні, яке направлене на отримання борошна та хліба, що відповідають за якістю чинним стандартам. Магістра thesis, ННІ Рослинництва та грунтознавства. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/404/
|
|