Запис Детальніше

Удосконалення організаційних заходів та технічних засобів водо забезпечення для створення нормативних умов праці на дільниці обслуговування транспортних засобів ”Великоснітинське НДГ ім. О.В.Музиченка” НУБІП України Фастівського р-ну Київської обл.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення організаційних заходів та технічних засобів водо забезпечення для створення нормативних умов праці на дільниці обслуговування транспортних засобів ”Великоснітинське НДГ ім. О.В.Музиченка” НУБІП України Фастівського р-ну Київської обл.
 
Creator Мильчук , МиОлександр Олександрович
 
Subject 631.3 Сільськогосподарські машини, знаряддя та інструменти
Працеохоронні та інженерноекологічні засади сільськогосподарського виробництва
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
 
Description Основною метою магістерської роботи є дослідження організаційних заходів та технічних засобів дезінфекції води для створення нормативних умов праці на дільниці майстерні. Розроблення технології дезинфекції та очистки води,а також впровадження системи безпечного водопостачання з неодноразовим використанням очищеної води.
 
Date 2009-12-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/417/1/%D0%97%D0%90%D0%9F%D0%98%D0%A1%D0%9A%D0%90.doc
Мильчук , МиОлександр Олександрович (2009) Удосконалення організаційних заходів та технічних засобів водо забезпечення для створення нормативних умов праці на дільниці обслуговування транспортних засобів ”Великоснітинське НДГ ім. О.В.Музиченка” НУБІП України Фастівського р-ну Київської обл. Магістра thesis, технічний ННІ.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/417/