Запис Детальніше

Розробка прогресивної машинної технології переробки картоплі для підприємства СВК "Зоря" Маневицького р-ну Волинської обл.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка прогресивної машинної технології переробки картоплі для підприємства СВК "Зоря" Маневицького р-ну Волинської обл.
 
Creator Прус , Олександр Іванович
 
Subject 631.3 Сільськогосподарські машини, знаряддя та інструменти
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
Адаптивні прогресивні технології і техніка переробних виробництв
 
Description Об’єкт дослідження – машинна технологія з переробки картоплі на крохмаль і чіпси в СВК "Зоря" Маневицького р-ну Волинської області. Розроблена безвідходна технологія переробки, яка передбачає виготовлення продуктів за суміщеною технологічною схемою. Пропонується застосувати механізований процес, який передбачено механічне очищення картоплі без ручного доочищення, перероблення лушпиння на крохмаль та використання відмитої м’язги на кормові цілі. Технологія є універсальною, забезпечує економію живої праці на 45..55 %.Приведено технологічні та енергетичні розрахунки, підібрано обладнання технологічних ліній. Розглянуто стан та заходи з охорони довкілля на підприємстві. Розроблено бізнес-план, в якому обґрунтована доцільність впровадження підприємства з переробки картоплі в в СВК "Зоря" Маневицького р-ну Волинської області.
 
Date 2009-12-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/418/1/2009_%D0%9F%D1%80%D1%83%D1%81_%D0%9E.%D0%86._%D0%B4.doc
Прус , Олександр Іванович (2009) Розробка прогресивної машинної технології переробки картоплі для підприємства СВК "Зоря" Маневицького р-ну Волинської обл. Магістра thesis, технічний ННІ.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/418/