Запис Детальніше

Оцінення ступеню шкідливості та небезпечності чинників виробничого довкілля та трудового процесу за критеріями гігієнічної класифікації праці для основних видів механізованих сільськогосподарських робіт у ВП «Великоснітинське» НДГ ім. О.В.Музиченка НУБіП України Фастівського району Київської обл.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінення ступеню шкідливості та небезпечності чинників виробничого довкілля та трудового процесу за критеріями гігієнічної класифікації праці для основних видів механізованих сільськогосподарських робіт у ВП «Великоснітинське» НДГ ім. О.В.Музиченка НУБіП України Фастівського району Київської обл.
 
Creator Андрійчук , О.О.
 
Subject 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
8.10010203 Механізація сільського господарства
 
Description Проаналізовано умови праці під час вирощування та збирання озимої пшениці і цукрового буряка. На основі аналізу виробничої діяльності ВП НДГ НУБіПУ «Великоснітинське» показано, що механізовані процеси у рослинництві характеризуються великою кількістю небезпечних (шкідливих) виробничих чинників і є постійним джерелом небезпеки для працівників сільськогосподарського виробництва.
 
Date 2009-11-14
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/419/1/Andrychuk.doc
Андрійчук , О.О. (2009) Оцінення ступеню шкідливості та небезпечності чинників виробничого довкілля та трудового процесу за критеріями гігієнічної класифікації праці для основних видів механізованих сільськогосподарських робіт у ВП «Великоснітинське» НДГ ім. О.В.Музиченка НУБіП України Фастівського району Київської обл. Магістра thesis, технічний ННІ.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/419/