Запис Детальніше

«Обґрунтування комплексу машин та обладнання комплексної механізації молочно-тваринної ферми ВП НУБіП «Великоснітинське НДГ ім. О.В Музиченка» Фастівського р-ну Київської обл. з дослідженням процесу роздавання кормів.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Обґрунтування комплексу машин та обладнання комплексної механізації молочно-тваринної ферми ВП НУБіП «Великоснітинське НДГ ім. О.В Музиченка» Фастівського р-ну Київської обл. з дослідженням процесу роздавання кормів.
 
Creator Муха, А.В.
 
Subject 631.3 Сільськогосподарські машини, знаряддя та інструменти
Адаптивні прогресивні технології і техніка у тваринництві
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
 
Description В магістерській роботі проаналізовано господарську діяльність господарства і виявлено, що підвищення виробництва продукції тваринництва можливе при підвищенні якості механізованого кормороздавання окремих кормів та кормо сумішок для ВРХ на фермі. Також проведено порівняльний аналіз новітніх кормороздавачів, обґрунтовано комплекс машин і обладнання комплексної механізації виробничих процесів на фермі, що привело до суттєвого економічного ефекту при їх застосуванні.
 
Date 2009-12-18
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/433/1/Mukha.doc
Муха, А.В. (2009) «Обґрунтування комплексу машин та обладнання комплексної механізації молочно-тваринної ферми ВП НУБіП «Великоснітинське НДГ ім. О.В Музиченка» Фастівського р-ну Київської обл. з дослідженням процесу роздавання кормів. Магістра thesis, Технічний ННІ.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/433/