Запис Детальніше

Розробка сучасної машинної технології виробництва ковбас у ВП НУБіП України НДГ „Великоснітинське” ім. Музиченка з детальною розробкою наповнювача з дозуючим пристроєм.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка сучасної машинної технології виробництва ковбас у ВП НУБіП України НДГ „Великоснітинське” ім. Музиченка з детальною розробкою наповнювача з дозуючим пристроєм.
 
Creator Коломійчук , Олег Анатолійович
 
Subject 631.3 Сільськогосподарські машини, знаряддя та інструменти
Робочі органи машин АПК
0505 Машинобудування та матеріалообробка (Інженерна механіка)
 
Description Приведено аналіз конструкцій машин для заповнення ковбасних оболонок та фактори, що впливають на процес шприцювання. Розроблена наповнювач з дозуючим пристроєм. В конструкторській частині пояснювальноі записки виконано технологічний, енергетичний та кінематичний розрахунок наповнювача.
Приділено також належну увагу питанням монтажу та технічного обслуговування обладнання, а також техніці безпеки при роботі з машиною.
В заключній частині приведені необхідні економічні розрахунки.
 
Date 2009-12-16
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format other
application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/451/3/Kolomijchyk_2009.zip
http://elibrary.nubip.edu.ua/451/4/Kolomijchuk_2009.doc
Коломійчук , Олег Анатолійович (2009) Розробка сучасної машинної технології виробництва ковбас у ВП НУБіП України НДГ „Великоснітинське” ім. Музиченка з детальною розробкою наповнювача з дозуючим пристроєм. Магістра thesis, Технічний ННІ.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/451/