Запис Детальніше

Теоретичні засади активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів під час вивчення дисципліни «Трактори і автомобілі»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичні засади активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів під час вивчення дисципліни «Трактори і автомобілі»
 
Creator Ткачук , А.О.
 
Subject Методика навчання циклу дисциплін з механізації сільського господарства
1801 Специфічні категорії
378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів
 
Description Від пізнавальної активності студентів під час проходження курсу дисципліни «Трактори і автомобілі» залежать результати знань, їх підготовка до роботи в сучасних умовах, до творчої діяльності. Цей факт потребує реалізації методів навчання, спрямованих на підвищення пізнавальної діяльності студентів у оволодінні знаннями, розвитку їх навичок до самоосвіти та його творчого використання в нових життєвих умовах. Саме через активну творчу діяльність можна досягти міцного засвоєння та усвідомлення навчального матеріалу, розвитку навичок його творчого використання.
 
Date 2009-12-18
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/454/1/2009_%D0%A2%D0%BA%D0%B0%D1%87%D1%83%D0%BA_%D0%90%D0%9E..doc
Ткачук , А.О. (2009) Теоретичні засади активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів під час вивчення дисципліни «Трактори і автомобілі». Магістра thesis, Природничо-гуманітарний ННІ .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/454/