Запис Детальніше

Підвищення якості варених ковбас за рахунок використання комбінованих сумішей

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення якості варених ковбас за рахунок використання комбінованих сумішей
 
Creator Кирнос, Леся Сергіївна
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Магістерська робота присвячена вивченню питань, які стосуються підвищення якості варених ковбас за рахунок використання комбінованих сумішей
Встановлено вплив комбінованої суміші на хімічний склад та фізико-хімічні властивості фаршу та готового продукту.
Основна перевага застосування комбінованих сумішей, у порівнянні з використанням окремих інгредієнтів – це простота у використанні, спрощення технологічного процесу, зменшення фінансових та трудозатрат на логістику.
 
Date 2009-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
other
other
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/757/1/Kyrnos.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/757/2/Kyrnos_dodatki.zip
http://elibrary.nubip.edu.ua/757/3/Kyrnos_recenziya.zip
http://elibrary.nubip.edu.ua/757/4/Kyrnos_prezentation.zip
Кирнос, Леся Сергіївна (2009) Підвищення якості варених ковбас за рахунок використання комбінованих сумішей. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/757/