Підвищення якості варених ковбас за рахунок використання комбінованих сумішей
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення якості варених ковбас за рахунок використання комбінованих сумішей
|
|
Creator |
Кирнос, Леся Сергіївна
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Магістерська робота присвячена вивченню питань, які стосуються підвищення якості варених ковбас за рахунок використання комбінованих сумішей Встановлено вплив комбінованої суміші на хімічний склад та фізико-хімічні властивості фаршу та готового продукту. Основна перевага застосування комбінованих сумішей, у порівнянні з використанням окремих інгредієнтів – це простота у використанні, спрощення технологічного процесу, зменшення фінансових та трудозатрат на логістику. |
|
Date |
2009-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
other other other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/757/1/Kyrnos.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/757/2/Kyrnos_dodatki.zip http://elibrary.nubip.edu.ua/757/3/Kyrnos_recenziya.zip http://elibrary.nubip.edu.ua/757/4/Kyrnos_prezentation.zip Кирнос, Леся Сергіївна (2009) Підвищення якості варених ковбас за рахунок використання комбінованих сумішей. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства і харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/757/
|
|