Біохімічний склад та фізіологічний стан при зберіганні бульб картоплі продовольчого призначення
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біохімічний склад та фізіологічний стан при зберіганні бульб картоплі продовольчого призначення
|
|
Creator |
Корінчевська , Діана Володимирівна
|
|
Subject |
8.09010101 Агрономія
Якість продукції рослинництва залежно від факторів післязбиральної доробки, зберігання та переробки Дослідницька спеціалізація 635.2 Харчові бульбоплоди та цибулинні 0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія) |
|
Description |
В роботі представлені матеріали досліджень біохімічного складу, продовольчих властивостей на лежкіть бульб картоплі сортів Обрій та Фантазія. Встановлено динаміку вмісту сухих речовин, сухих розчинних речовин, крохмалю, вітаміну С. Визначено харчову цінність та кулінарні властивості бульб картоплі. Проведено розрахунок економічної ефективності зберігання бульб картоплі.
|
|
Date |
2009-12-16
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/475/1/Korinchevska.doc.doc
Корінчевська , Діана Володимирівна (2009) Біохімічний склад та фізіологічний стан при зберіганні бульб картоплі продовольчого призначення. Магістра thesis, ННІ Рослинництва та грунтознавства. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/475/
|
|